Theraline hoefijzerhoes diverse opties

Voedingskussen overtrek voor het hoefijzerkussen Theraline. Kussen hoefijzer hoes nu hier verkrijgbaar diverse uitvoeringen.

€ 29,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Voedingskussen overtrek handig om er een paar te hebben

Wanneer een voedingskussen vaak gebruik wordt, bijvoorbeeld bij voedingen en/of ziekte kan deze op den duur vuil worden of zelfs bacterien met zich mee dragen. Daarom is het prettig om een paar voedingskussen overtrek (en) te hebben om deze om de zoveel tijd te verschonen.
 

Kussen hoefijzer gebruiken voor iemand die bedlegerig is

Wanneer u of iemand anders bedlegerig is kan een kussen hoefijzer prettig zijn om in een houding te blijven liggen. Helaas kan een ongelukje voor komen. Gelukkig hebben we ook een voedingskussen overtrek inco welke we kunnen leveren. Zo hoeft u niet direct het kussen ook te wassen maar beschermt de inco hoes het kussen. U kunt kiezen u de diverse uitvoeringen. Let op de hoezen zijn gemaakt van katoen, mits er Jersey voor staat. Het plaatje veranderd helaas niet mee met uw keuze van kussen hoefijzer hoes, wilt u er zeker van zijn dat u de juiste heeft gekozen? Aarzel niet en bel ons op 076-8200813.