Top
Beeldschermloep Prodigi Duo 20
 • Prodigi voor zijaanzicht 2 min
 • Desktop magasine newpad 3 1 min
3.250,00

Beeld vergroten met simpele bediening

Plaats het document en tik met één vinger op de touchpad om te vergroten. Vervolgens kunt u het lezen starten in uw eigen persoonlijke voorkeursinstellingen (kleur/contrast). Geen verwarrende draaitoetsen of knoppen en geen onhandige X/Y-tafel. Beeld vergroten met deze duo Prodigi met touchpad is makkelijk aan te leren. Ideaal: Beeld vergroten wel zo makkelijk!


Sprekende beeldschermloep voor nog meer duidelijkheid!

Makkelijk lezen via de diverse leesmodi die de sprekende beeldschermloep Prodigi u biedt. U kunt namelijk door een simpele dubbeltik de spraak inschakelen. Hierdoor krijgen uw ogen rust en kunt u naar de tekst te luisteren door middel van de ingebouwde spraaksynthesizer. Extra handig: Dit kan allemaal zonder dat u het document zelf hoeft te verplaatsen!

  Hier de specificaties op een rij:
 • Draagbaar: De Prodigi is de eerste en enige sprekende beeldschermloep die een combinatie is van een desktop en een uitneembare 5''-digitale handloep.
 • Flexibel: Ingebouwde tutorial (les) die u op weg helpt uw voorkeuren voor de sprekende beeldschermloep te kiezen
 • Intelligent: Beeld vergroten op een automatische manier. De tekst wordt automatisch gescrolld, waarbij u zelf de vergroting en snelheid kunt instellen
 • Simpel: De bediening via de touchpad is makkelijk aan te leren en de sprekende beeldschermloep gebruikt dezelfde touch-bediening voor de desktop en de uitneembare handloep
   Bekijk nu het duidelijke filmpje hieronder, heeft u nog vragen over het product? Bel gerust met ons!
   


  Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
  Reviews (0)
  Type de code over
  Stuur naar een vriend
  @
  @
  Generating captcha code