Beeldschermloep Prodigi Duo 20

Beeld vergroten met Prodigi 2-in-1 hulpmiddel, een desktop en een uitneembare 5''-digitale handloep. Sprekende beelschermloep uniek en veelzijdig!

Standaard levertijd

1 dag

€ 3.250,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Beeld vergroten met simpele bediening

Plaats het document en tik met één vinger op de touchpad om te vergroten. Vervolgens kunt u het lezen starten in uw eigen persoonlijke voorkeursinstellingen (kleur/contrast). Geen verwarrende draaitoetsen of knoppen en geen onhandige X/Y-tafel. Beeld vergroten met deze duo Prodigi met touchpad is makkelijk aan te leren. Ideaal: Beeld vergroten wel zo makkelijk!


Sprekende beeldschermloep voor nog meer duidelijkheid!

Makkelijk lezen via de diverse leesmodi die de sprekende beeldschermloep Prodigi u biedt. U kunt namelijk door een simpele dubbeltik de spraak inschakelen. Hierdoor krijgen uw ogen rust en kunt u naar de tekst te luisteren door middel van de ingebouwde spraaksynthesizer. Extra handig: Dit kan allemaal zonder dat u het document zelf hoeft te verplaatsen!

    Hier de specificaties op een rij:
  • Draagbaar: De Prodigi is de eerste en enige sprekende beeldschermloep die een combinatie is van een desktop en een uitneembare 5''-digitale handloep.
  • Flexibel: Ingebouwde tutorial (les) die u op weg helpt uw voorkeuren voor de sprekende beeldschermloep te kiezen
  • Intelligent: Beeld vergroten op een automatische manier. De tekst wordt automatisch gescrolld, waarbij u zelf de vergroting en snelheid kunt instellen
  • Simpel: De bediening via de touchpad is makkelijk aan te leren en de sprekende beeldschermloep gebruikt dezelfde touch-bediening voor de desktop en de uitneembare handloep
      Bekijk nu het duidelijke filmpje hieronder, heeft u nog vragen over het product? Bel gerust met ons!