Senseclipper Senseclipper Senseclipper Senseclipper
Senseclipper Senseclipper Senseclipper Senseclipper
Senseclipper
SensClipper, de ergonomische nagelknipper voor uw nagels. Knipt veilig en op uw gewenste lengte. Nu verkrijgbaar in twee versies, medium en large.
€ 6,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Nagels op gewenste lengte knippen

Met de SensClipper kunt u uw nagels makkelijk, snel en veilig op de gewenste lengte knippen. Het is soms ook lastig om dit bij iemand anders te knippen, bijvoorbeeld kinderen, ouderen of mensen in die niet in staat zijn om hun eigen nagels te knippen. De SensClipper heeft een extra grip om veilig iemand anders zijn of haar nagels te knippen. Te korte nagels kunnen pijnlijk zijn en en voor problemen zorgen, zoals ingegroeide teennagels. Voorkom dat met de SensClipper. Door het unieke design van de SensClipper voorkomt u dat uw nagels alle kanten op vliegen. Uw afgeknipte nagels vallen naar onderen en komen terecht in de handgreep die makkelijk afgevoerd kunnen worden door deze uit te schuiven.

 

Nagelknipper nodig?

De nagelknipper heeft een bescherm kop in de vorm van een kommetje, waar u uw vingertop in kan plaatsen. U kunt de handgreep van de nagelknipper op schuiven om een gewenste lengte te bepalen. Door de bescherm kop kunt u uw nagels in een gelijke vorm knippen, waardoor u minder hoeft te vijlen. De SensClipper heeft een design dat er voor zorgt dat u meer grip heeft tijdens het gebruik. De metalen nagelknipper kan door lichaamswarmte glad worden in de hand. De SensClipper voorkomt dat door de ergonomische handgreep. De SensClipper is ook ideaal voor mensen met een verminderde handfunctie door de extra grip. Verkrijgbaar in twee modellen: medium – vingernagels large – vinger- en teennagels.