Contactgegevens

Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
T +31 (0)76-8200813
E info@hulpwinkel.nl
Geen showroom

Klantbeoordelingen

Seniorentelefoon met grote toetsen

Wat betekent eigenlijk een seniorentelefoon of telefoon voor ouderen? Dit is vaak een makkelijke telefoon met grote toetsen, duidelijke functies, regelbaar volume of zelfs de mogelijkheid tot foto snelkeuze toetsen of alarm. De seniorentelefoon is er dus is verschillende varianten. Ook kunt u kiezen tussen een vast toestel of bijvoorbeeld deze mobiele telefoon van Doro.

Doro telefoon, de beste keus!

Als u op zoek ben naar een seniorentelefoon, zult u vaak gelijk bij de Doro telefoon terechtkomen. Doro is namelijk het merk op het gebied van gebruiksvriendelijke telefonie. Zowel op de vaste en mobiele varianten! De Doro telefoon heeft grote toetsen en is erg makkelijk in gebruik. Bent u dus op zoek naar telefoons voor slechtzienden en –horenden, dan is een Doro telefoon wellicht het merk voor u!

Telefoon voor ouderen?

Nee hoor, deze telefoons zijn gemaakt om makkelijk te telefoneren, wat voor leeftijd u ook heeft. Begrijpelijk dat seniorentelefoon verwijst naar een telefoon voor ouderen, maar ook mensen die slecht kunnen horen, problemen met het geheugen hebben of slecht kunnen zien hebben veel gemak van deze toestellen. Kijk bijvoorbeeld naar de Big button telefoon met luide beltoon, welke ook voor slechthorende mensen is gemaakt en dus niet alleen een telefoon voor ouderen is! Kijk hier gerust welk toestel bij uw wensen past!Weergave:
 


Bezig met laden...