Puck keysafe

Puck keysafe is systeem om uw sleutel veilig voor zorgverleners beschikbaar te stellen. Sleutelkastje met cijfercode heeft zelfs het SKG-keurmerk.

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 169,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Puck keysafe het veilige sleutelkluisje

Wanneer u of uw dierbare hulpbehoevend is en diverse zorgverleners bij de sleutel moeten kunnen, is het wel een vereiste dat dit zo veilig mogelijk is. Puck keysafe is een makkelijk monteerbaar, betaalbaar sleutelkluisje met cijfercombinatie en het SKG-keurmerk. Wat maakt Puck keysafe zo goed? Het sleutelkastje met slot is uitgebreid getoetst op zijn bijdrage aan de veiligheid, de robuuste bevestigingsmiddelen en de gepantserde stalen kap. En bij een krachtige aanval op het kluisje blokkeert het mechanisme automatisch, hierdoor is het slot niet meer open te draaien. De Puck Keysafe is tevens voorzien van een anti meeleeskap. Zo kan niemand over de schouders meekijken wanneer de cijfercode wordt ingevuld. Het sleutelkastje met code heeft nog een slimmigheidje: De cijfers draaien na het openen van het kluisje automatisch terug naar 0-0-0-0, hierdoor blijft de kluis nooit zomaar ongewild open. Daardoor is het kluisje veel te ‘slim’ voor inbrekers.


Sleutelkastje met code is makkelijk in te stellen

Doordat de Puck keysafe een cijferslot heeft, is het instellen van een andere code (bijvoorbeeld als er een nieuwe zorgverlener komt) eenvoudig. U heeft keuze uit maar liefst 10.000 verschillende codes! Het sleutelkastje met code is gemakkelijk naast de voordeur te monteren. Ook zonder behulp van een vakman. Wanneer u niet wilt boren, kan het sleutelkastje met code ook met een (ook SKG-gekeurde) Puck keysafe beugel tussen kozijn en deur worden bevestigd. Hierdoor is een tijdelijke plaatsing ook mogelijk, er blijft geen zichtbare schade achter. Hieronder nog even alles op een rijtje:

  • Eenvoudig en snel in te stellen
  • 4-cijferige combinatieslot, 10.000 combinaties mogelijk
  • Gehard stalen cover voor inbraakbestendigheid
  • SKG keurmerk
  • Code verdwijnt automatisch bij openen
  • Beschikt over een anti meeleeskap
  • Eenvoudig te installeren - inclusief handleiding en montage materiaal