Contactgegevens

Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
T +31 (0)76-8200813
E info@hulpwinkel.nl
Geen showroom

Klantbeoordelingen

Klantenservice Hulpwinkel.nl

Onze klantenservice staat elke dag van 10:00 tot 18:00 voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken (076-8200813) of via de button rechts onder in beeld direct met ons chatten.

Retourneren van hulpmiddelen

Voldoet een door u besteld hulpmiddel niet aan uw wensen dan kunt u dit uiteraard binnen 14 dagen aan ons melden en binnen 14 dagen daarna aan ons retourneren, mits ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking. Dit conform de Wet Koop op afstand. Vermeld, voor een spoedige afwikkeling, in een kort schrijven altijd even uw bestelnummer en rekeningnummer waar wij het geld op kunnen terugstorten. 

Nadat we uw product ontvangen en gecontroleerd hebben zullen wij het door u betaalde bedrag retour storten (inclusief eventueel door u betaalde verzendkosten bij de bestelling). De verzendkosten voor het retour sturen van het product komen wel voor uw eigen rekening. Het geld zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst van uw retournering terugstorten op het door u opgegeven rekeningnummer. 
 

Garantie op onze producten

Alle producten hebben uiteraard fabrieksgarantie. Dit conform de verleende garantie door onze leveranciers. Onze leveranciers zijn gevestigd in Nederland en hebben een zeer goede service. Bij een defect product neemt altijd eerst contact op met onze klantenservice 076-8200813. Waarschijnlijk vragen wij u om een beschrijving van het probleem op de mail te zetten en daarbij een foto van het defect te sturen. Na overleg met de leverancier hoort u via onze klantenservice hoe uw probleem wordt opgelost. Eventuele kosten voor het retour sturen van het defecte product komen, als het defect binnen de garantievoorwaarden valt, voor rekening van Hulpwinkel.nl. Wij zullen uiteraard zorgen voor een correct werkend nieuw product óf - wanneer dit niet meer mogelijk blijkt - uw geld retour. 
 

Mochten er nog vragen zijn over het retourneren van artikelen of onze garantie belt u ons gerust op 076-8200813!