Hoefijzerkussen

Hoefijzerkussen van Theraline heeft diverse toepassingen. Voorkeurshouding tegen gaan, voedingskussen, of gewoon een ontspannen houding aannemen.

Standaard levertijd

1 dag

€ 69,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Hoefijzerkussen duurzaam in gebruik

Het kussen van Theraline is hervulbaar, (met EPS microparels) en de vulling voelt aan als fijn zand. Het hoefijzerkussen is goed te vormen, bevat geen toxische stoffen en is hypoallergeen. Dit maakt het kussen zeer geschikt voor zorginstellingen en duurzaam in gebruik.


Voorkeurshouding die niet geschikt is?

Soms neemt men een voorkeurshouding aan in bed welke niet gewenst is. Bijvoorbeeld bij luchtweginfecties, slaapapneu of andere aandoeningen/klachten. Door dit positioneringskussen te gebruiken kan men de ongewenste voorkeurshouding doorbreken of zelfs afleren. Tevens wordt het Theraline ook als voedingskussen gebruikt om zo makkelijk een goede houding aan te nemen tijdens de voedingen. Let op: Het hoefijzerkussen wordt geleverd zonder hoes. Deze zijn echter wel bij ons verkrijgbaar in diverse kleuren en motieven. U kunt de kussens en slopen wassen in de wasmachine tot 60 graden. Afmeting: 190 x 38 cm