HappyLegs looptrainer HappyLegs looptrainer HappyLegs looptrainer HappyLegs looptrainer HappyLegs looptrainer HappyLegs looptrainer HappyLegs looptrainer
HappyLegs looptrainer HappyLegs looptrainer HappyLegs looptrainer HappyLegs looptrainer HappyLegs looptrainer HappyLegs looptrainer HappyLegs looptrainer
HappyLegs looptrainer
Gezondheid verbeteren? Of wellicht heeft u last van verminderde mobiliteit. Koop dan de automatische looptrainer van HappyLegs! Het ideale hulpmiddel.
€ 319,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Gezondheid verbeteren met weinig moeite?

Wilt u uw gezondheid verbeteren zonder veel moeite? Koop dan de automatische looptrainer van HappyLegs! De automatische looptrainer verbetert de gezondheid van mensen die uren achter elkaar zitten en niet veel bewegen. Uw benen worden gemasseerd door de beweging van het apparaat. De HappyLegs automatische looptrainer heeft 3 snelheden. Zo kunt u uw gezondheid verbeteren.


Verminderde mobiliteit door te lang zitten

Heeft u ook last van verminderde mobiliteit door te lang zitten? Met de automatische looptrainer kunt u uw mobiliteit op een natuurlijke manier verbeteren. Het effect van dit apparaat wordt erkent door cardiologen bij de behandeling van diabetes, verminderde mobiliteit, overgewicht, zittende levensstijl en om gezondheid te verbeteren. De automatische looptrainer is ideaal voor gebruik tijdens zittend werk. De apparaat is ook te gebruiken in combinatie met een pacemaker of indien u lijdt aan chronische vaataandoeningen. De automatische looptrainer is zeer geschikt voor mensen met verminderde spierspanning en die de benen niet geheel zelfstandig kunnen bewegen, waardoor ze aan verminderde mobiliteit lijden. De automatische looptrainer wordt geleverd met bandjes met gesp en klittenband, zodat u uw voeten aan de automatische looptrainer kunt fixeren.


Wij adviseren u om de automatische looptrainer 30 tot 40 minuten te gebruiken in de ochtend en nog een sessie later op de dag.

    • Automatische looptrainer HappyLegs:
    • De HappyLegs verstevigt en traint uw beenspieren
    • Herstelt uw mobiliteit van gewrichten
    • Vermindert opgezwollen benen, voeten en knieën

De automatische looptrainer van HappyLegs is verkrijgbaar in 2 varianten: Classic en Premium (inclusief afstandsbediening).