Camel tilkussen

Persoon verplaatsen kan een zware last zijn voor zowel de persoon zelf als degene die de persoon verplaatst. Camel tilkussen kan dan de oplossing zijn!

Standaard levertijd

2 weken

€ 3.695,95
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Persoon verplaatsen op een ergonomische manier?

Het Camel tilkussen wordt voornamelijk gebruikt in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, spoeddiensten, woonzorgcentra en gemeenschapszorg. Een persoon verplaatsen kan voor de persoon zelf een onaangename of zelfs pijnlijke ervaring zijn. Tevens leveren gewone, handmatige tiltechnieken risico's op voor de desbetreffende zorgverlener. Maar de Camel is een tilkussen met ook een ingebouwde ruggensteun! Volledige ondersteuning dus bij het tillen van personen. Hierdoor kunt u ook een persoon verplaatsen tot 320 kg. Dit geeft niet alleen de persoon zelf een fijn gevoel maar het tilkussen verlaagt zo ook de kans op letsel voor professionele zorgverleners zoals verplegend personeel, arbeidstherapeuten, hulpverleners, en fysiotherapeuten. Let op! Volg altijd bij gebruik van het Camel tilkussen de richtlijnen van uw eigen organisatie omtrent tillen en heffen worden opgevolgd.


Camel tilkussen is veelzijdig

Zo is deze geschikt voor binnen- en buiten gebruik en kunt u deze gewoon afdoen met oplossing van water en wasmiddel of alcoholhoudende doekjes. Het Camel tilkussen werkt op batterijen en is in de bijbehorende tas draagbaar. Het gebruik verlaagt het risico op spier- en skeletletsels. Persoon verplaatsen die zwaarder is? Ook dat is mogelijk want het Camel tilkussen is geschikt voor zwaardere en bariatrische patiënten tot 320 kg. Het tilkussen is ontwikkeld om een persoon vanaf de grond op te tillen met de hulp van één verzorger. Hierbij de technische specificaties van het Camel tilkussen:

  • Diepte van de zitting: 47 cm
  • Hoogte rug- en hoofdsteun: 81 cm
  • Totale hoogte: 112 cm
  • Maximumgewicht van gebruiker: 320 kg
  • Breedte kussen: 70 cm
  • Gewicht compressor: 6 kg
  • Gewicht van het tilkussen: 3,6 kg

Bent u professional in de zorg en moet u ook wel eens een persoon verplaatsten? Bekijk het filmpje hieronder en lees dan ook het bijbehorende document van het Camel tilkussen en een persoon verplaatsen wordt veel ergonomischer. Bestel het kussen hier.