Buzzy Medical

Buzzy kopen voor algemeen gebruik, zoals in een ziekenhuis kan nu bij Hulpwinkel.nl. Prikangst verminderen met Buzzy medical, nu met gratis training!

€ 154,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Buzzy kopen, ook voor professioneel gebruik

Bent u werkzaam in een ziekenhuis of andere zorginstelling waarbij de handelingen: bloedprikken, inenten, en/of verdoven d.m.v. injecties aan de orde van de dag zijn? U kunt nu ook de Buzzy kopen voor algemeen gebruik. De onderdelen van de Buzzy medical kunnen namelijk volledig worden gedesinfecteerd zoals dit ook wordt voorgeschreven in ziekenhuisprotocollen. Er zitten bij deze uitvoering van Buzzy ook 5 afleidingskaartjes.

 

Prikangst, dat is vervelend!

Wanneer een kind last heeft van prikangst is dit natuurlijk niet leuk, al helemaal niet wanneer een kind vaak geprikt moet worden. Helaas is dat in een ziekenhuis vaak het geval. Om deze prikangst te verminderen is de Buzzy uitgevonden. De Buzzy werkt op twee manieren prikangst tegen: Doorbreekt de pijnprikkel en zorgt voor afleiding bij het prikken van bloed en injecteren met naalden. Wilt u deze Buzzy kopen? Neem dan contact met ons op want bij deze Buzzy krijgt u (of eventueel uw team) ook een gratis consult/training van Sabine, de Buzzy deskundige. Wij willen namelijk dat iedereen die met de Buzzy werkt, weet hoe deze optimaal gebruikt kan worden!

Inhoud Buzzy Medical:

1 Buzzy Medical
5 afleidingskaartjes
4 strapjes
4 universele koude pads in de vorm van vleugeltjes
2 AAA batterijen
1 handleiding

Kijkt u ook gerust naar onderstaand filmpje. Buzzy kopen doet u bij Hulpwinkel.nl!
De Buzzy beschikt over een CE-certificering.