Buzzy Home

Kindervaccinaties, vingerprikken of met regelmaat moeten injecteren kan voor een kind zeer vervelend zijn? Buzzy home is dan de afleiding voor een kind!

€ 129,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Buzzy, de hulp bij nare prikjes of inentingen

Kent u ook dat filmpje waarbij een arts een heel verhaaltje verteld en ondertussen een kind een vaccinatie geeft? Afleiding tijdens een injectie of prik helpt vaak bij kindervaccinaties. Wat behalve voor afleiding ook helpt is een apparaatje wat ook nog de pijnprikkel doorbreekt bij kindervaccinaties. En daar komt dit hulpje om de hoek kijken. De vriendelijke bij!

 

Kindervaccinaties, vingerprikken, of regelmatige injecties zijn vervelend

Maar die kindervaccinaties en andere prikken en injecties kan Buzzy dus verzachten en dat heel gemakkelijk. Kijkt u gerust het duidelijke filmpje hier onderaan! Buzzy Home bevat:
  • Buzzy
  • 2 AAA batterijen
  • 2 universele koude pads in de vorm van vleugeltjes
  • Handleiding
Let op! Deze Buzzy home is maar geschikt voor 1 persoon, dit omdat dat er onderdelen zijn die niet volledig gedesinfecteerd kunnen worden. Wij verkopen ook de Medical variant (voor meerdere personen) Wanneer u de Buzzy bij ons aanschaft krijgt u een gratis consult (telefonisch of op locatie) van Sabine de Buzzy specialiste. Dit omdat wij graag willen dat de Buzzy op de juiste manier gebruikt wordt en u hier jarenlang gebruik van kunt maken.
De Buzzy beschikt over een CE-certificering.