Top
Leveranciers deel 1; Able2
Dit bericht werd geplaatst op 22/12/2015 door Bernice van Oers

Leveranciers van Hulpwinkel.nl deel 1; Able2

Able 2 en Vitility zijn de aanvoerders van de alledaagse zorghulpmiddelen. Able 2 is één van onze leveranciers. Able2 is officieel opgericht in juni 2002. Richard van Eekelen (initiator en oprichter) zorgde voor de nodige bekendheid en afzet van de zorghulpmiddelen en de leveringen werden verricht door Promedics Ltd (Engelse firma van Ian Reed en mede oprichter).

Door een aantal nieuwe leveranciers, waarvan Able2 de exclusiviteit kreeg in de Benelux en de zeer snelle groei was een eigen pand een “must”. Dat pand aan de Touwslagerij 21d werd op 9 januari 2004, geopend. In de loop der jaren werden de naast gelegen panden betrokken en ook die waren eind 2008 te klein voor de inmiddels internationaal opererende organisatie. Begin 2009 is Able2 verhuist naar het aangekochte pand aan de Koperslagerij, waar het nog steeds gevestigd is. Anno 2012 heeft Able2 klanten in bijna alle Europese landen. Able2 importeert vanuit de hele wereld innovatieve zorg & revalidatiehulpmiddelen.

Zorghulpmiddelen of revaltidatiehulpmiddelen nodig?

Hulpmiddelen zoals zorghulpmiddelen maar ook revalidatiehulpmiddelen vallen binnen het assortiment van Able2. Acceptabel geprijsd, maar met een goede kwaliteit zetten Able 2 zorghulpmiddelen op de markt. Able2 levert uitsluitend via de vakhandel; medische speciaalzaken, thuiszorgwinkels, revalidatie en speciaalzaken, apotheken, zorginstellingen en Hulpwinkel.nl.

Bijvoorbeeld de hit van dit moment: One touch openers leveren wij via Able 2. De enorme vergrijzing in Europa zorgt voor vele beperkingen, maar ook jongere mensen krijgen steeds meer (chronische) aandoeningen cq. beperkingen. Voor mensen jong en oud, met of zonder beperking, Able2 heeft voor iedereen wat te bieden.

Heeft u zelf zorghulpmiddelen gezien uit het assortiment van Able 2, welke niet op onze site staan? Laat het ons weten, dan kunt u deze ook via ons gemakkelijk bestellen!

In deel 2 van deze serie vertellen we meer over de andere grote marktspecialist Vitility.