(0 item) -
€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Hulpmiddelen winkel is partner van MVO

Hulpmiddelencentrum bij Webwinkel Keur

Hulpmiddelen betalen met ideal

Hulpwinkel.nl werkt met iDeal. Maar wat is iDeal?

iDeal is het betaalsysteem van: Rabobank, ABN AMRO, ING, ASN Bank, SNS Bank, en Triodos Bank. Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent uw hulpmiddelen af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
 

Hoe werkt IDEAL?

U plaatst een bestelling in ons hulpmiddelencentrum. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Klik dan op de iDeal-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid via onze betaalpartner Mollie naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Hulpwinkel.nl wordt geïnformeerd dat de hulpmiddelen zijn betaald.
 

De 4 belangrijkste voordelen van iDeal op een rij:

1. iDealis vertrouwd en gemakkelijk, want de consument betaalt in de vertrouwde (eigen) internet (tele) bankieren omgeving.
2. iDeal is snel, want de betalingen vinden direct plaats en wordt aan Hulpwinkel.nl gemeld.
3. iDeal is net zo veilig als internetbankieren en wordt algemeen beschouwd als veiliger en gemakkelijker dan creditcardbetalingen.
4. De consumenten worden niet in de webshop zelf gevraagd om bank- of creditcard gegevens.
 

Heeft u meer vragen over iDeal? Bel ons gerust 076-8200813!